Yes, you are (enough.)

Yes, you are (enough.) - o continuare a campaniei Yes, she i.s. - felul nostru de a reacționa la manipularea subtilă, dar constantă pe care rețelele sociale și întreaga media, în general, o practică în ultimii ani.

Un manifest, scris și transmis de minunata actriță Ada Lupu - un strigăt de atenționare, un mesaj ce ar trebui să fie prezent mereu în mintea ta: ești destul exact așa cum ești, ești tu, ești unică!

Zâmbește si mergi mai departe!I.S. Comics

V-ați întrebat vreodată cum este în spatele cortinei la Irina Schrotter? Cum este să lucrezi cu noi? Cum e echipa? E totul fabulos, glamour, elegant? Ei bine, nu chiar. Dar amuzant? CU SIGURANȚĂ! Pentru ca e luni și este, totuși, începutul unui an nou, echipa noastră v-a pregătit o surpriză care să vă facă unele dimineți mai... zâmbitoare... Life@irinaschrotter este un miniserial de benzi colorate, care vă va ține aproape de noi, echipa irina schrotter, așa cum suntem, cu plusuri, cu minusuri, cu mult, mult umor și autoironie. Pentru ca noi credem că hainele pe care le alegi , daca au și “un chip”, o emoție, ele iți pot crea o stare și mai bună, te invitam sa urmarești povestea noastră!

I.S. Comics Episodul 3


I.S. Comics Episodul 2


I.S. Comics Episodul 1Despre Noi

Brandul irina schrotter a fost lansat acum mai mult de 30 de ani, în Iași, România. Rochiile de mătase atent lucrate și piesele smart business au fost un hit instant pe piața românească, printre clientele în căutarea unei alternative moderne și totodată comode a ținutelor de zi-cu-zi. Astăzi, brand-ul este vândut pe 4 continente, în peste 17 țări, canalizându-și atenția pe practicalitatea și calitatea produselor realizate, de cele mai multe ori în regim de made-to-measure și punând confortul celor ce le poartă pe primul loc. Atenția la detalii, calitatea materialelor atent selecționate, combinațiile inedite de țesături și croiurile avantgardiste sunt cele mai recognoscibile trăsături ale produselor irina schrotter.